Шеф Манчев чака бебе от любовница

03.05.2019 12:20 | Видян 1864 пъти

Шеф Манчев чака бебе от любовница

Шеф Иван Манчев чака бебе, но не от жена си, а от новата си любовница.

Радостната вест сподели негов служител от веригата ресторанти Кактус, където първо се разчула благата вест. Засега е ясно, че новото гадже на топ кулинаря е бременна в шестия месец с момче, което ще е третото дете за готвача.

Заради секси красавицата Иван Манчев е в процес на развод със съпругата си Марина, с която имат две деца – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо. За новата изгора в живота на готвача се знае, че е от Берковица, но живее във Варна. Именно в морската столица взискателният готвач се запознал със секси мацката при една от безбройните командировки, свързани с тв изявите му като критик в Кошмари в кухнята, пише Уикенд.

„Шефът е толкова влюбен в девойката, че миналата седмица, точно преди Великден, брои над 200 00 лева за два мерцедеса – единият е джип ML 63 AMG за младото си гадже, другият е лимузина S класа за себе си”, разкри още нашият информатор.

Иначе не е тайна, че експертът в кухнята и майката на децата му са заедно от 18 години. Двамата се запознават в Японския хотел в София, днес Маринела, където Иван Манчев е главен готвач, а Марина работи в администрацията. Любовта им пламва и след година се женят. Шеф Манчев винаги е казвал, че толкова дълъг брак се поддържа с много компромиси и от двете страни.

Заради красавицата от Берковица обаче кулинарят е пред развод с Марина. Двамата не живеят заедно от няколко месеца, твърди се, че тв звездата се изнесъл и вече обитава апартамента на бременната си любовница.

Експлозивният кулинар от няколко месеца има отношения със секси мадамата, по която е хлътнал до уши. Двамата неотдавна били заедно на екскурзия в компанията на близките приятели на Иван Манчев – тв водещата Деси Цонева и нейният нов мъж в живота – издателят Явор Стефанов.

Пред безоблачното му интимно щастие обаче има пречка - при евентуален развод шеф Манчев щял да се сблъска със сериозни проблеми в бизнеса. Причината е, че доскорошната му съпруга е собственик на половината от семейните ресторанти Кактус.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !