R. Kelly не може да чете

02.05.2019 14:52 | Видян 896 пъти

R. Kelly не може да чете

„Той страда от неспособност да заучава, което рефлектира върху способностите му да чете... накратко – той не може да чете“. Така адвокатът на арендби звездата с разклатено реноме обясни пред съда защо клиентът му не се е явил.

Отказът на R.Kelly да отговори на делото заведено срещу него от Хедър Уилямс, която го обвинява, че я е изнасилил, когато е била на 16, е почти пълна гаранция за успеха на обвинението в гражданския процес. Адвокатите на музиканта – Заид Абдалах и Реад Шалаби са подали документи, според чиято експертиза изпълнителят на I believe I can Fly дори не е способен да разбере призовката му за съда, което било и причината да не се яви, твърди TMZ.

Те обжалват и на основание, че документите по обвинението от Уилямс са били връчени на R.Kelly, когато той вече е бил в затвора заради неизплатената издръжка за децата си. Исканията са делото да се върне за разглеждане отново, така че певецът да може да организира пълната си защита.

По план на заседанието следващият месец трябва да се реши колко трябва да изплати звездата на потърпевшата, пише Монитор. Наскоро излезе справка, според която в банковата сметка на изпълнителя са останали само 625 долара, след всички дела, които се водят срещу него.

В същия момент върви и криминално дело срещу него, за насилие над три тинейджърки и една жена. Обвиненията бяха внесени само месец след като документалният филм Surviving R Kelly, представящ го като сексуален хищник, направи своята премиера. Той пледира невинен по всички обвинения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Няма коментари към тази новина !