Новият Орлин Павлов

30.04.2019 11:35 | Видян 3507 пъти

Новият Орлин Павлов

Два нови клипа, един предстоящ пълнометражен филм, една холивудска премиера, на която е дал глас за основния герои, една покана за роля в нова българска лента, една дъщеря на три месеца, една любима жена, едно разкошно семейство, един албум с номинация за награда, десетки концерти в проект и стотици фенове, които го обожават. Така звучи Орлин Павлов на 40.

Той, обаче, не прави равносметки, а върви само напред и нагоре към следващата изпълнена цел. С кристалните си сини очи, свенлив, но блестящ поглед, казва само едно:

Орлин Павлов на 40 – мисля, че го познавам добре и пуска една от онези очарователни усмивки, с която печели сърцата на всички. Усмивка на момче, но вече пораснало, както се пее в последната им обща песен с Графа и Любо Киров.

Професионалният му живот кипи не по-малко от личния. Така е от няколко години, но  в последните месеци кипи публично под умножаващия се интерес на публиката. Като че ли дълго подготвяния първи самостоятелен концерт миналата есен му даде неимоверен тласък за безброй първи неща – заедно с първи самостоятелен албум „Още малко...“ дойде и първата рожба – прекрасната Елизабет, която се роди в края на януари, направи собствено семейство. Животът му се подреди по всички писани стандарти. В края на май ще се наложи да съвместява концертите из цяла България със снимките на новия филм на Ники Илиев - „Завръщане“ в Пловдив. Режисьорът, който е и близък негов приятел, отново му поверява една от основните мъжки роли.

„Много съм ентусиазиран, зареден с много енергия и хъс да направим нещо, което да се гледа и да се хареса. Влизам в една от мъжките роли. Историята е за приятели, които не са се виждали много отдавна и се събират. Образът ми е позитивен, интересен и не се припокрива с предишните ми роли, а това е най-приятното предизвикателство за всеки актьор“, разкрива малко от сюжета пред „Монитор.“ Припомняме, че Орлин е завършил пловдивския университет със специално „Сценични и синтетични изкуства“, а още като студент е работил в Държавния сатирично-вариететен театър в Габрово. Но от съвсем малък е по актьорски школи и това е първото му амплоа, още преди да запее и демонстрира наследеното от родителите му – Орлин Павлов-старши и Тиха Генова – солисти на Пловдивската опера в продължение на 30 години.

Уникалният глас на Орлин, който за пръв път му заработи славата като вокал на вече несъществуващата група „Каффе“, днес, освен в песните, му носи успехи и в дублажа. Феновете на анимацията ще го чуят отново като сладкото куче Макс във втората част на „Сами вкъщи“. Доста часове прекара той в студиото за озвучаване на „Александра аудио“ с приключенията на косматкото, но този път в Ню Йорк. „Адски е хубаво да озвучаваш, интересно и трудно е. Много хубава професия. Научаваш много от нея“, ентусиазиран е Павлов, които сме почти убедени, че не може да живее, правейки само едно нещо. Затова и в момента обмисля още една покана да се включи с роля в друг нов български филм.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !