За Великден: Ни Ло смени Малдивите със Сапарева баня

30.04.2019 09:15 | Видян 2324 пъти

За Великден: Ни Ло смени Малдивите със Сапарева баня

Малдивите, Занзибар – свикнали сме да свързваме името на горещата Николета Лозанова, все с екзотични дестинации, особено по празниците. Но за този Великден тя захвърли компаса и си остана изненадващо в България.

Отново обаче се отдаде на луксозни глезотии, но в хотел в Сапарева баня, където цените за стая стартират от скромните 177 лв за нощувка, а апартаментите се котират по 260 лева за ден. Слънчеви бани и забавления в басейна – така прекараха светлите празници Ни Ло и любимият й – вратарят на ПФК „Левски“ Николай Михайлов.

Сексапилната брюнетка не пропусна да се похвали и с няколко фотоса от почивката си в Инстаграм, като отново акцент беше бельото й, а на една от снимките се вижда татуираната ръка на футболната й изгора, която я прегръща на ръба на приличното. Припомняме, че

Лозанова се завърна от скъпа екскурзия на Малдивите преди седмица а за зимните си празници – рождения и имения си ден, тя се отдаде на екзотика в Занзибар.

Още доста родни красавици избраха този път да са близо до родното гнездо и да пропуснат кошмарния трафик. Така направи Светлана Гущерова, която все по-рядко пуска непрофесионална снимка в социалните мрежи. Великден беше изключение, за да се похвали с две дузини начервени яйца и прегръдка от любимия. Друга плеймейтка – Златка Димитрова, прекара празниците във фитнеса. От залата пусна снимки и Джулиана Гани, но тя предпочете да поддържа форма в съседна Гърция, където се наслаждава и на плажа в курорт близо до Солун.

Две от най-красивите носителки на короната на Мис България – Габриела Василева и Нанси Карабойчева, пък
предпочетоха да си кажат „Христо Воскресе“ в чужбина.

Русокосата хубавица от село Юнаците, която се окичи с тиарата на най-хубавата българка през 2013 г, се препича на мексиканско слънце заедно със съпруга си – волейболния национал Добромир Димитров. Нейната предшественичка, Габриела пък е в романтична Флоренция заедно с годеника си – бизнесмена Георги Захариев. Чаровницата на родната поп сцена Михаела Филева е стегнала куфарите за Куба и предупреди феновете си през Инстаграм, че няма да е на линия известно време. Преди това обаче пусна кратко клипче как заедно с останалите треньори от „Гласът на България“ - Графа, Камелия и Иван Лечев, се борят с великденски яйца.

Деян Донков пък избра да разпусне край Дунава, където заведе любимата си Радина Кърджилова и сина им Христо. Звездата на Народния театър се любува на хубавото време и не спира да споделя с феновете си какви разходки прави край граничната река в почивните дни.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !