Калин Врачански най-после има жена до себе си

01.05.2019 09:32 | Видян 2117 пъти

Калин Врачански най-после има жена до себе си

Калин Врачански, който този сезон зрителите на Нова тв гледат в сериала Господин Х и морето, не познава почивката. Актьорът работи на пълни обороти от 2010 г., когато се прослави като Камен Касабов в сапунката Стъклен дом.

Оттогава все е зает, като доста често ангажиментите му в киното, телевизията и театъра се припокриват до такава степен, че е абсолютна загадка как съумява да ги съчетава и да е пълноценен навсякъде.

„Голяма част от живота ми преминава в работа. През деня малко време ми остава за личен живот. От сутрин до вечер всичко се върти около ангажиментите ми. Не съм само аз така, за да кажа, че съм някакъв луднал работохолик. Много хора са така.

Но се стремя всичко да бъде изпипано и да изисквам от другите. Хубаво е да има изисквания, стига да не са безпочвени, хубаво е да не се съгласяваш с всичко, да се търси диалог, в който да се намират верните решения”, сподели наскоро Калин.

Калин Врачански винаги е отклонявал конкретните въпроси, които касаят личния му живот. Кога ще се задоми?: „Като му дойде времето”. Преди време дори сподели, че майка му спряла да го пита, оставила нещата сами да се случват, защото с натискане не става. Търсенето вече е приключило, защото Калин наскоро се появи публично с официална своя половинка.

На представянето на сериала Господин Х и морето той пристигна с ефектна дама, която се оказа неговото гадже. Отношенията им са сериозни, а жената до него се занимава с бизнес. С това приключват и подробностите за нея, пише Уикенд.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !