Тото от СкандаУ чака бебе

24.04.2019 11:04 | Видян 2682 пъти

Тото от СкандаУ чака бебе

Щастлива новина обикаля светските среди и гласи, че Тото от СкандаУ и приятелката му – танцьорката Катрин Петринска, са в очакване на първородната си рожба, научи HotArena.

Катрин е в първите месеци от бременността и затова с Йонислав Йотов, както е истинското име на певеца, не бързат да съобщават радостната вест официално.

Тя учуди мнозина, появявайки се на светски събития с половинката си от началото на годината до сега, облечена в широки дрехи, имайки предвид, че физически изглежда перфектно заради танците и излишни килограми не могат да я притесняват.

После феновете на Скандау се зачудиха защо хореографката не взе участие на концерта на групата в Арена Армеец на 6 април, а сцената все пак бликаше от танцьори, измежду които Кристин не бе забелязана.

През последната седмица Петринска пусна стори в Инстаграм, в което съобщи, че до края на годината няма да води тренировки по танци, а уроците ще се провеждат от нейна заместничка.  

В крайна сметка, че причината за това е бременност, бе потвърдена от близки до двойката.

Напомняме, че Петринска и Тото са двойка от има – няма една година. В средата на 2018 г. стана ясно, че хитовият певец се е разделил с дългогодишната си изгора Яна Червенкова заради изневяра от негова страна. На малко по-късен етап в живота му се появи Кристин, или поне той реши по-късно да я представи пред обществото като официална негова половинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !