Веско Маринов с любов по време на криза

24.03.2009 14:15 | Видян 4349 пъти | Гласували 1

Веско Маринов с любов по време на криза

На 9 април от 19 часа,  в зала номер едно на НДК между Веселин Маринов и вярната му публика ще се разгори с пълна сила “Любов по време на криза”. Така “певецът  на народа” е избрал да нарече  предстоящия си,  16 по ред традиционен пролетен концерт.

Идеята на  шоуто е ,че никой не е толкова беден,че да не може да обича и да дава любов и никой не е толова богат, че да няма нужда да получава  любов.

В първата част на концерта публиката ще може да си припомни забравени стари песни на Веско Маринов от периода 1989, 1992, 1999 година, на които певецът е дал нов живот чрез специално за спектакъла  обновяване на звученето и аранжиментите им. А във втората част ще прозвучат най-популярните  и обичани хитове на изпълнителя.

След бляскавия грандиозен Коледен спектакъл, Веско е поканил за режисьор на пролетния си концерт отново талантливия Ники Априлов, който този път ще изненада зрителите в зала 1 на НДК с раздвижени и необичайни сценографски решения. Екипът се е заел с амбициозната задача да изгради втора сцена , която ще бъде издигната на второ, по-високо  ниво.

Там ще се развихрят  танцьорите от формациите”Модел” и Веселина”,  балетите “Веда Джуниър” и “Вайя” и танцова формация “Чинари”, които са подготвили  напълно нова атрактивна хореография специално за шоуто.

Концертът “Любов по време на криза”, който вече гостува в девет града на страната,  ще бъде заснет и излъчен от БТВ.Билети се продават на Билетния център на НДК и от ticketstream.bg на цени между 12 и 50 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !