Братът на Владо Карамазов влиза в MasterChef

22.04.2019 12:16 | Видян 1654 пъти

Братът на Владо Карамазов влиза в MasterChef

По-големият брат на актьора Владимир Карамазов – Иван Александров, който от години живее и работи във Великобритания, ще влезе в предаването MasterChef.

В рамките на епизода в понеделник вечер лондонският бутиков сладкар, който изработи тортата за медийното събитие на сватбато на принц Хари и Меган Маркъл, ще направи пред участниците в шоуто типични английски кексчета с български привкус.

На пръв поглед лесната задача крие много подводни камъни, заради множеството компоненти и деликатните продукти, а пипкавите детайли допълнително ще изнервят гладиаторите. Те ще използват „авторски“ техники, ще разчитат на опита си или на бързината.

Шеф-готвачите Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу пък ще предизвикат ентусиастите с ястие, което датира от древни времена и намира своите интерпретации в различните кухни по света. За някои от тях продуктите ще бъдат напълно непознати и те ще трябва да проявят съобразителност и интуиция за третирането им. Други ще си припомнят истории от детството и ще се опитат да претворят вкусовете от спомените си.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !