Лейди Гага: Не бих жертвала кариерата си заради мъж

19.04.2019 13:09 | Видян 1431 пъти

Лейди Гага: Не бих жертвала кариерата си заради мъж

Най-успешната година на Лейди Гага, когато певицата спечели три награди Грами и един Оскар, се оказа не толкова успешна в личен план. Малко преди да покори големите върхове в киното и музиката, Гага свали годежния си пръстен и се раздели с приятеля си Кристиан Карино.

Карино бе агент на певицата и от 2017 г. двамата разкриха отношенията си. Преди това Гага имаше петгодишна връзка с Тейлър Кини, с когото също бе сгодена, но не се стигна до сватба. Това е вторият годежен пръстен, който Лейди Гага връща на мъжа, поискал ръката й.

Спекулациите за причините за раздялата на Гага с Кристиан бяха много. Но най-накрая излезе истинското основание. Приближени до певицата разкриват, че Гага винаги е поставяла творчеството и изкуството си на първо място. Кристиан Карино е пречел на творческия й процес и тя не е могла да рискува в това отношение.

„Тя не би жертвала кариерата си заради мъж. Не би направила компромис по никакъв начин с работата си“, споделя източникът пред Us Weekly.

„Приятелите на Гага също не го харесваха. Той постоянно я търсеше, ревнуваше я, не я оставяше на мира“, допълват близки на Гага. Да, това наистина звучи като нездравословна връзка, от която всеки би искал да се освободи.

Самата Лейди Гага никога не е криела, че кариерата е на първо място за нея: „Някои предпочитат да преследват хора, а други – мечтите си. Ако се чудите кой път да поемете, помнете, че кариерата ви няма един ден да се събуди и да ви каже, че вече не ви обича“, заявявала е тя преди. Тази нейна философия за живота личи и на практика. Стана тенденция тя да губи партньора си, когато постигне връх в кариерата си:

„Когато продадох 10 милиона албума, загубих Мат, а когато продажбите стигнаха 30 милиона – загубих Люк. Когато започнах да снимам Роди се звезда, сърцето ми бе разбито за трети път и се разделих с Тейлър“, сподели неотдавна Гага за връзките си с Мат Уилямс, Люк Карл и Тейлър Кини. Кристиано Карино не остана изключение от правилото.    

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Няма коментари към тази новина !