Да, Алекс Раева наистина е бременна

19.04.2019 11:22 | Видян 3410 пъти

Да, Алекс Раева наистина е бременна

Щастливата новина, че Александра Раева е бременна, не е просто слух. Певицата действително е в очакване на своето първо дете.

Радостната вест бе потвърдена публично след снимка, споделена в социалната мрежа. На нея Алекс е облечена в тесен черен тоалет и доста нарастналото й коремче си личи ясно.

38-годишната музикална звезда има зад гърба си една продължителна връзка с DJ Дончо, след която успява да се съвземе и благодарение на новата си любов. Името на мъжа до себе си обаче Алекс пази от масовата публика. Казва, че той няма нишо общо с музиката и с шоубизнеса и предпочита да стои далече от медийната показност.

Тя обаче споменава, че с него са се запознали на лодка в морето. Явно това се е случило по време на някоя от екзотичните ваканции на талантливата Алекс, която от много години е запалена по гмуркането.

Според една от версиите, любимият мъж на Алекс Раева живее и работи в чужбина и с нея се виждат няколко пъти годишно. Вероятно скоро появата на бебето ще промени този факт.

Междувременно бившият на Алекс DJ Дочно също отново откри любовта. Той се среща а танцьорката и хореограф Тамара Кривлева.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !