И Ирина Митева напусна Откраднат живот

19.04.2019 09:18 | Видян 1434 пъти

И Ирина Митева напусна Откраднат живот

Броени дни, след като Юлиан Вергов се раздели завинаги с медицинската драма „Откраднат живот“, феновете се сбогуваха и с друг ключов актьор от сериала – Ирина Митева.

До края на участието й в поредицата се стигна, след като героинята й Ина Фотева се хвърли от скала край Радомир, притисната от бившия си съпруг Иво (Васил Бинев) в излъчения в сряда вечерта епизод. Въпреки че последните кадри от серията показаха окървавеното тяло на финансовия директор на „Света Анастасия“, зрителите се надяват инцидентът да е част от нечий сън.

Според част от фенове Митева се разделя с образа си в „Откраднат живот“, за да може да обърне внимание на семейството си, след като съвсем наскоро вдигна сватба. Друга теория пък гласи, че след смъртта на Ина, се отваря прозорец за напускането и на Наум Шопов-мрадши, който игра нейният любим д-р Борис Тасев в поредицата.

Припомняме, че синът на Христо Шопов е вече дипломиран лекар, като започна специализация в отделението по пластична хирургия в „Пирогов“. Младият актьор неведнъж е казвал, че бъдещето му е в медицината, а кариерата му пред камера рано или късно ще приключи.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !