Нора Недкова: Нямам мъж!

18.04.2019 14:09 | Видян 1948 пъти

Нора Недкова: Нямам мъж!

Мис Плеймейт Нора Недкова е на сух режим и то от години. Красавицата сама призна, че отдавна не поддържа интимни отношения с представители на силния пол, тъй като търси идеалната си половинка.

„Нямам мъж до себе си. В търсене съм на такъв. Все още не се е появил подходящият”, споделя още моделката.

Скандалната силиконка няма официално гадже и единственият мъж в живота е котаракът й, който я буди всяка сутрин в 5, за да го нахрани. Интимният живот на хубавицата е в застой, но това не я спира да обикаля света.

„Преди няколко дни се върнах от Анталия. Много добре се чувствам. В очакване на лятото. Ще го прекарам на морето–в България и в чужбина”, споделя още, пише „България днес".

В началото на сезона Нора планира да се разходи до Монако, а после ще посети черноморските курорти. „Като цяло това лято ще посветя на пътувания и на себе си”, зарича се блондинката.

Нора признава, че й е най-добре да пътува с приятелки, тъй като така си почива най-качествено. Освен това се надява тази година да срещне голямата си любов, макар че я притеснява фактът, че отблъсква мъжете със своята самостоятелност.

Хубавицата, освен това го раздава и малко скандалджийка, а за последно бе забъркана в кавга с Джулиана Гани. Според слуховете, Нора се увъртала около инструктора Илиян Найденов, което изкарало от релси мис Силикон.

„Няма такова нещо. И с двамата сме в перфектни отношения. Когато са в София, излизаме заедно, пием кафе, а Джулиана никога не е ревнувала мъжа си от мен”, казва Нора.

Тя допълва, че се е запознала с режима за тренировки, който Найденов препоръчва, но не се възползва от него.

„Имам мой режим и мой начин, който подхожда на организма ми”, допълва Недкова.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !