Сашка Васева в новия клип на Прея

18.04.2019 12:36 | Видян 1897 пъти

Сашка Васева в новия клип на Прея

Ти си моят лош навик
Дълго се опитвах със теб да се справя
Не става
И когато съм с теб, полудявам


Ето този „Лош навик“ е първата стъпка към все по-краткия път на Прея към дебютния й албум, който трябва да излезе в последния ден на месец май.

Певицата с уникален тембър не споделя повече подробности за тавата, а само надигна завесата, че траклистът ще съдържа само един дует и той е с любимия й рапър Жлъч. „Имам план“, сподели изпълнителката, която доскоро се подвизаваше в редиците на Монте Мюзик, но вече е самиздат. „Лош навик“ е само тийзър към първия ми албум. Ще се постарая представянето му да е най-мащабното нещо, което съм правила като шоу“, зарече се тя.

Ако се съди за финалния резултат по този първи тийзър, то определено го очакваме с огромен интерес. С новото парче Прея дава заявка да запълни една цяла ниша в българската музика, а именно – интелигентен поп-арендби. А певицата се е вложила напълно в песента.

След дълго затишие тя се е разписала не само с гласа си в „Лош навик“, но и с уменията си като текстописец и композитор. За последното получава рамо от Денис Попстоев, който и помага и в продуцирането и аранжирането. Прея е успяла сама да извади от себе си най-добрите качества и така умело е подчертала най-големия си плюс – неповторимия тембър, онази дрезгавина, която се плъзга като по нежно кадифе между думите.

Няма какво да си кривим душата – видеото също добавя принадена стойност на целия проект. То е дело на Велина Балинова, а зад камера е магьосникът Силвио Силвионов. Бонбонен, но много изчистен, клипът сменя няколко визии на изпълнителката. Има и добре прецизиран елемент на изненада, даже бих казала шок, с появата за секунди на Сашка Васева на мястото на Прея пред камерата.

По никакъв начин обаче емблемата на чалгата, не повлиява на естетиката, а само маркира закачката на шоколадовата певицата с феновете. В едно от основните си превъплъщения Прея е пълно копие на супер модела Наоми Кембъл, в друго пък се впуска (доста успешно) в луди танци с професионалистките от Skywalkers. Точно в този момент, благодарение и на избора на аутфит, жестоко много ни заприлича на Бионсе. Въпреки препратките, Прея е успяла да постигне чудесен баланс, в който да изпъква нейната личност като артист.

С две думи – заредете си в плейлистата „Лош навик“ и след като го чуете, започнете да чакате целия албум като последен сезон на „Троновете“.

Видеото можете да гледате ТУК !

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Няма коментари към тази новина !