Българската премиера на Игра на тронове на син килим

17.04.2019 16:20 | Видян 1077 пъти

Българската премиера на Игра на тронове на син килим

Само 300 специални госта у нас имаха възможност да гледат на голям екран премиерния епизод от финалния сезон на най-популярния сериал на HBO – “Игра на тронове“ в деня на излизането му – 15 април. Тръпката от очакването на първите 54 минути от началото на края бе подсилена от зимната атмосферата на премиерната вечер с уиски White Walker by Johnnie Walker, а гостите минаха по син килим.  

"Игра на тронове промени индустрията и това е безспорен факт. Шестте епизода от финала се доближават до самостоятелни игрални филми и надскачат понятието за сериал. Екипът е вдигнал летвата още по-високо и това, което ще видим е наистина впечатляващо – и като история, и като обрати, и като сценични ефекти. Лично аз не знам дали в скоро време друга продукция може да повтори същата магия.“, сподели след премиерата Димитър Нойков, управител на HBO България.

Само в Щатите премиерният епизод надхвърли 17.4  млн. гледания в първите 24 часа от излъчването си, а световните данни все още се очакват. Дори и само тази цифра маркира най-голямата стрийминг вечер в историята на HBO до момента.

Очакванията са високи, а вложението от 90 милиона щатски долара за шестте серии на финала на сагата са предпоставка за събитие в индустрията. Сред гостите на ексклузивната премиера бяха актрисите Теодора Духовникова, Луиза Григорова-Макариев, Саня Борисова, музикантите Венци Сейчев (Бат Венци от Ъпсурт) и Стефан Попов (Gravity Co.), Ники Кънчев, Любен Дилов-син, лицата на Дарик - Константин Вълков и Михаил Дюзев, както и гласът на БГ радио Симеон Колев и спортния журналист Камен Алипиев.

Освен на премиерния епизод, те имаха възможност да се насладят на емблематични коктейли с White Walker by  Johnnie Walker, които могат лесно да бъдат приготвени и вкъщи, за допълнителна наслада от всеки следващ епизод, който ще се излъчва в 5 поредни понеделника с финал на 20 май.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !