Шегичките секнаха: Райън Рейнолдс гушна Лайвли

17.04.2019 14:40 | Видян 1404 пъти

Шегичките секнаха: Райън Рейнолдс гушна Лайвли

Доста често Райън Рейнолдс и съпругата му Блейк Лайвли се шегуват един с друг в социалните мрежи. Но този път актьорът публикува на страницата си в Instagram трогателен кадър, на който е уловен щастлив момент на двамата съпрузи.

Снимката веднага събра множество харесвания. В момента двамата са в Хърватия, където Рейнолдс се снима в реклама. Преди него в по-ранен пост, Рейнолдс пусна комичен промоклип, с който „подгрява“ аудиторията за появата на предстоящия филм Pokemon: Детектив Пикачу, в който озвучава главния персонаж.

Видеото, поместено на канала на Рейнолдс в YouTube, показва как разнообразни покемони, сред които Чаризард, Ийви, Джиглипъф, Сайдък и Скуиртъл, се явяват на прослушване за филма.

Всеки от тях позира пред камера, демонстрирайки характерните си черти или уникалните си сили. Клипът съдържа и сцени от филма Pokemon: Детектив Пикачу, в който главният герой говори с гласа на Райън Рейнолдс.

Коментарът на Лайвли към него бе: „Не мога да чакам, докато този филм излезе“, на което съпругът й се шегува: „Това е най-добрата фантастика, която съм виждал.“ Шегичките между двамата съпрузи бързо бяха оценени от феновете с над десет хиляди харесвания.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !