Джордж Р.Р. Мартин: Не мисля, че това трябва да е финалът на Игра на тронове

12.04.2019 12:24 | Видян 1083 пъти

Джордж Р.Р. Мартин: Не мисля, че това трябва да е финалът на Игра на тронове

Прочутият американски писател Джордж Р.Р. Мартин, чиито книги дадоха основата на Игра на тронове, се присъедини към фенбазата, останала със смесени чувства от факта, че предстоящият сезон ще сложи край на телевизионната сага.

„Не мисля, че това трябва да е финалът на сериала“, категоричен бе той на червения килим по време на премиерата на последните епизоди в САЩ.

„И въпреки това, ето ни на! Струва ми се, че сякаш започнахме това приключение миналата седмица. По-дълго време ли е минало?", добави още авторът на Песен за огън и лед, който е ангажиран с наливането на основите на цели 5 спин-оф продукции на хита на HBO.

Само една от тях към момента има пас към малкия екран. Сериалът е с работно заглавие Дългата нощ, а по сценария работят Мартин и Джейн Голдман (Домът на мис Перигрин за чудати деца). В главната роля пък ще видим британската звезда Наоми Уотс.

„Снимачният процес ще започне съвсем скоро. Различен проект е, много различен. Действието се развива хиляди години по-рано в една съвсем различна ера на Вестерос. Няма дракони, няма Железен трон. Ще ми е интересно да проследя реакцията на феновете“, казва още Мартин.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !