Михаела Филева разпродаде НДК

11.04.2019 17:33 | Видян 1581 пъти

Михаела Филева разпродаде НДК

Първият самостоятелен концерт на една от любимките на младото поколение Михаела Филева е напълно разпродаден. Местата свършиха повече от седмица преди заветната дата – 18 април, когато актуалният ментор от „Гласът на България“ ще се качи на сцената в зала 1 на НДК.

„Не ни се е случвало такова нещо – 10 дни предварително да свършат местата, дори с чужди изпълнители“, коментира пред „Монитор“ продуцентът на изпълнителката – Магдалена Сотирова от Monte Music. Дори концертите на Влади Ампов-Графа, който е другият продуцент на Михаела, се пълнят винаги, но не са обявявали sold out толкова голям период предварително. „От първия миг сме вярвали в нейния потенциал и няколко години вървяхме в тази посока, за да стигнем до тук.

Очаквахме пълна зала, но не и този фурор", допълва Сотирова и разкрива, че Филева вече планира турне в България, а защо не и шоу в „още по-голяма зала“.

Изпълнителката на „Без етикети“ обяви голямото си начинание в края на ноември 2018-та, малко след като стана ясно, че ще седне в менторския стол на новия сезон на „Гласът на България“, а пропуските за шоуто й бързо започнаха да се изчерпат, като повече от месец преди заветната дата целият партер беше запълнен.

Концертът обещава да е много повече от изпълняване на любимите хитове на Михаела на живо. „Сцената ти ще е жестока и от всички краища на залата хората ще наблюдават шоуто в пълнота“, обеща на Филева нейната продуцентка от Монте. Десетки танцьори, музиканти и беквокали ще пазят гърба на 27-годишната брюнетка, която направи феновете си съпричастни на цялата подготовка на събитието.

От месец насам певицата пуска кратки видеа в социалните мрежи, в които вкарва камера зад сцената и документира как се прави концерт от такъв мащаб. Оказва се, че Михаела тренира във фитнеса три пъти в седмицата. Заедно с хореографката си Радостина Точева, с която работи вече 7 години, от „Опасно близки“ насам
упражняват танците за концерта всеки ден от понеделник до петък за по няколко часа. Двете са направили и кастинг за танцьори, за да подберат най-подходящите таланти, които да се качат като съпорт на сцената в зала 1 на НДК.

Веднъж в седмицата ходи и при вокалния си педагог Искра Милкова, с която поддържа гласа си в кондиция. „То е като в спорта, ако не поддържаш форма, замазваш детайлите“, сподели Михаела в поредицата си „Голямата подготовка“ в Youtube. Заедно с нея на сцената ще се качи трио Trinity – Славина, Миглена и Божана, а музикалният директор на шоуто Борислав Бояджиев-Борче е преработил всички любими парчета в нов аранжимент.

Междувременно Михаела подготвя цяла своя армия, като ще облече феновете си в специални „доспехи“. За големия концерт на 18 април тя пуска фланелки с нейното лого, което сама е сътворила и съдържа инициалите й – М.Ф. Всеки фен, закупил тениска от мърчандайза на изпълнителката, ще получи като подарък в деня на концерта от щанда с нейни стоки пред залата – плакат или картичка с автограф. С този жест Михаела много държи да покаже личното си отношение и благодарност към всички, които харесват музиката й.

Освен последния си албум „Нова страница“, Михаела обещава да изпълни на сцената на НДК и всички любими на публиката песни.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !