Стефан напусна MasterChef

10.04.2019 16:10 | Видян 1282 пъти

Стефан напусна MasterChef

Във вторник на 12-то място MasterChef България напусна 28-годишният предприемач Стефан Желязков. След като оглави екип в отборната битка и изглеждаше на косъм от победата с основното ястие и десерт, които сервира на 13 блогъри и инфлуенсъри, той загуби с разлика от 3 гласа.

В елиминацията старозагорецът не успя да изчисти прецизно рак за 30 минути, а самоувереността му в приготвянето на яйца Бенедикт му изигра фатална шега. Гладиаторите го изпратиха със сълзи на очи и извода, че независимо от таланта и постиженията ти, едно отпускане може да те лиши от мечтата ти.

Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу бяха категорични, че следата му в MasterChef е достойна за уважение и Стефан трябва да се гордее със себе си.

Предизвикателството на Chef Бони Петков беше не по-леко за Таня, Рори, Олег и Лора. Всеки от тях се изправи за първи път пред жив рак, който трябваше да приготвят хуманно – със смело и точно движение. Ужасът и тъгата за живота на морския обитател прерастнаха в изненада от хладнокръвието и неподозираните възможности на хоби-готвачите.

След като се справиха отлично със задачата, от последно готвене в кухнята на MasterChef се спасиха Лора и Олег. Останалите се бориха до последно, за да запазят престилката си и да запазят шанса си да грабнат престижната титла и голямата награда от 100 000 лева.

Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу дадоха най-големия урок на гладиаторите в кухнята с напрегната тотборна битка. Огнян, който спечели значката за имунитет, имаше привилегията да избере своя отбор, който числено да превъзхожда конкурентния. Гмуркачът беше категоричен в подбора на „силните характери“  - Добрин, Красимира, Сияна, Емануил и Николай.

В началото на играта изглеждаше, че този екип ще вземе надмощие над сините, водени от Стефан – Рори, Радка, Олег и Таня. Но демократичното управление на 51-годишния бизнесмен доведе до продължителни дискусии, хаос и драматично забавяне.

Въпреки всичко, те спечелиха вота на Летящата Козила Ерато, Красимира от maikomila.bg, Гери Турийска, Козата Ани, Вихрен от peopleofsofia.com , Алекс от azcheta.com, Васил Върбанов, Емил Джасим и instagram вдъхновителките Валери, Цветина, Ивана и Иванина.

Но всички си дадоха сметка колко е важна ролята на капитана, защото ако той не може да ги насочи, личните и професионални качества губят значение.

Феновете на шоуто на добрия вкус могат да гледат ексклузивни backstage кадри в онлайн видео рубриката MasterChef: За ненаситните на masterchef.btv.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !