Клои Кардашян с 14 пръста

10.04.2019 15:09 | Видян 1739 пъти

Клои Кардашян с 14 пръста

Не само българските звезди прекаляват с обработването на своите снимки. Без да иска, Клои Кардашян публикува две снимки в Instagram, на които има повече пръсти. Грешката ѝ предизвика множество подигравки и гневни коментари под публикацията ѝ.

Риалити звездата изглежда зашеметяващо в златиста рокля, облечена по случай 75-годишнината на Даяна Рос. Нещо друго освен тоалета обаче привлича вниманието на хората – 14 пръста на двете й ръце.

„Когато легендарната г-жа Рос те покани на своето парти за рождения си ден, ти показваш най-доброто, което можеш. Какво красиво вдъхновение. Благодаря ви, че ме поканихте!“, написа Клои в социалната мрежа.

„Какво се е случило с пръстите ти?“, „Защо имаш няколко пръста в повече?“, „Photoshop не прощава“, „Кой ти е обработвал снимките? Има нещо нередно в пръстите на ръцете ти...“, пишат последователите ѝ под снимките.

Клои Кардашян не за първи път прави грешки при редактирането на снимките и по-скоро ръцете си. През февруари тази година тя така беше „пипнала“ един кадър, че на него се виждаха два средни пръста.

Преди няколко месеца почитатели на звездата пък се заядоха за това, че не се грижи добре за детето си с прекалено дългите и остри нокти.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !