Пуснаха Анита Мейзер от затвора

10.04.2019 12:21 | Видян 1650 пъти

Пуснаха Анита Мейзер от затвора

Веднага щом обърна гръб на Сливенския затвор, силиконката Анита Мейзер събра куфарите за Лас Вегас. Бившата мисис България обаче няма никакво намерение да остава в САЩ, а само да си нагледа имотите там за кратко.

Брюнетката изкара година и осем месеца в затвора, след като ВКС я осъди на 2 години за убийството на съпруга й Николай Димов. Както е известно, на 15 август 2016 спортистът издъхва в семейното им жилище, след неуспешен опит да разкъса с мускулите си свинските опашки, с които е вързан.

Първоначално Мейзер се признава за виновна, но по съвет на един от адвокатите си отменя самопризнанията, които е направила и започва ново дело. В резултат на това съдът я осъжда на 2 години затвор за непредумишлено убийство.

Миската се разминава буквално на косъм с доживотна присъда, тъй като семейството на съпруга й отказва да приеме, че инцидентът е нещастен случай, пише България днес. Те настояват, че Мейзер може би е имала съучастник мъж, който дори е зашеметил Димов и го е овързал с опашките за масата.

Следствието така и не откри доказателства за намесата на друг човек във фаталната нощ, а Мейзер излезе след година и 8 месеца от затвора. Тя обаче е друг човек.

По съвет на магистратите, Мейзер е зарязала всякакви провокации или медийни изяви. Нещо повече—тя напуска без шум и затвора, където я посреща най-добрият й приятел — дизайнера Красимир.

Пак с негова помощ Мейзер се прибира във Варна, където обаче също не се застоява дълго. А междувременно прави всичко, за да бъде незабележима.

Няма ги вече прашките, разходките по сутиени, пайетите и провокациите пред пресата или социалните мрежи. Миската е абсолютно променена и прави всичко, за да остане неразпознаваема по улиците на Варна и София.

Тя дори заминава за Лас Вегас без много шум, но само, за да нагледа имотите си там, след което отново се връща в България.

Опитите на Анита да остане незабележима за зяпачите обаче са неуспешни. Преди дни тя е засечена в ресторант в Пловдив, където дори новата й дегизировка не успя да я направи неразпознаваема.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !