Хилария Болдуин: Имам риск от спонтанен аборт

09.04.2019 12:05 | Видян 1728 пъти

Хилария Болдуин: Имам риск от спонтанен аборт

„Ще споделя, че най-вероятно ми предстои спонтанен аборт. Дала съм обещание пред себе си, че ако забременея отново, ще споделя новината с вас възможно най-скоро, дори с това да загубя част от последователите си. Винаги съм била откровена с вас, разказвала съм за семейството, упражненията, които правя, бременностите… И не искам да крия това само защото не е оптимистично, позитивно и бляскаво като всичко останало“. Това написа Хилария Болдуин в Instagram. Със своята изповед тя разчувства хиляди жени и предизвика вълна от съпричастност.

Хилария, която очаква петото си дете, е в първото тримесечие. Тя поясни, че бебето не се развива добре и няма силен пулс.

„Смятам, че е важно да казваме истината… защото работата ми е да окуражавам хората да бъдат истински и открити. Освен това, не се срамувам от това, което ми се случва в момента. Искам да помогна на обществото да приеме спонтанния аборт като нещо нормално, а не тема табу“, пише съпругата на Алек Болдуин.

„Има една голяма тайнственост по време на първото тримесечие на бременността. За някои сигурно е успокоително, но мен ме изтощава. Гади ми се, изморена съм, тялото ми се променя. Трябва да се правя, че всичко е наред, а то не е. Не ми се ще да се преструвам вече. Надявам се да ме разберете“, продължава красавицата.

Много жени споделиха, че са имали подобни проблеми като на Хилария и я окуражиха, че всичко ще бъде наред. Положителните коментари зарадваха инструкторката по йога.

„Благодаря ви за подкрепата и за историите ви. Искам да ви уверя, че знам, че ще съм добре. Ще се справя с тъгата и загубата... Аз преработвам всичко на емоционално ниво... Бях много нервна да споделя това и ми олекна, че бях приета с такава любов“, пише тя в социалната мрежа, но не уточнява дали е загубила детето или неговото състояние все още е критично.

Хилария и Алек Болдуин имат четири деца.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !