Устата продаде бастунчето си за благотворителност

23.03.2009 12:49 | Видян 5333 пъти

Устата продаде бастунчето си за благотворителност

Седмичната мисия раздели виповете на два отбора (мъже срещу жени) и им постави задачата да се изявят като улични артисти и музиканти, а за локация съквартирантите избраха City Centre Sofia.

Най-голямата сума в хазната на мъжкия отбор влезна с помощта на Устата, който заложи на търг една от най-скъпите си вещи – своето сребърно бастунче.

Лъскавия аксесоар се е появявал в негови клипове, фотосесии и шоупрограми, и се бе превърнал в неразделна част от имиджа на Устата. Цената, която изпълнителят определи за търга на скъпата вещ бе 2000 лв., които малко по-късно бяха дадени от близки приятели на звездата. Бизнесмените Ангел Пепелешев и Малин Марчев, собственици на хотел “NOBEL” в Слънчев Бряг дариха сумата за децата с таланти.

Така, те станаха новите притежатели на сребърното бастунче и дадоха пример на други с благотворителното си дело.Устата раздаде още купища автографи върху свои картички и плакати, и разпродаде няколко дузини от последния си албум срещу дребни банкноти. Екипът на изпълнителя - PR агенция “Free Mind Communications” също допринесе за каузата, като откупи от VIP Brother оригиналната чернова на текста на “Кой е шефа тук?”. Наскоро, Устата и Ицо Хазарта твориха съвместно над римите на парчето, представено в рамките на една от дневните им мисии.        

Мъжкият отбор в първия “Благотворителния съботник” включваше колоритните образи на Устата, Саша Антунович, Милко Калайджиев, Тодор Славков и Емил Кошлуков, както и любимците на тийнеджърите Део, Ицо Хазарта и  Дачо. Всички работиха задружно за събирането на средства за децата с таланти.Звездите се сляха с народа, за да съберат възможно най-голяма сума, разчитайки на оригиналното си шоу, своята предприемчивост, и разбира се на популярността си сред феновете. Кой отбор е победител ще стане ясно днес.

Видео с участието на виповете в City Centre Sofia може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !