Радост Тодорова се обясни в любов на Георги Костадинов

04.04.2019 15:19 | Видян 1683 пъти

Радост Тодорова се обясни в любов на Георги Костадинов

Носителката на титлата Мис Вселена България Радостина Тодорова, която наскоро обяви, че е в очакване на първото си дете от футболния национал Георги Костадинов, се обясни в любов на половинката си по случай втората годишнина от началото на връзката им.

Тя публикува в социалните мрежи кадър, на който позира с огромен букет розови рози и към него написа:

"Ох, всички, които ме познават добре, ще се досетят колко време мислих какво да напиша... нали съм си поет романтик. НО... в случая искам да кажа само едно огромно БЛАГОДАРЯ на Човека с главно "Ч", който ме уважава, обича, цени и подкрепя, както в проектите и радостите ми, така и в неуспехите и в трудностите по пътя ми! Човекът, с когото изживях най-хубавите две години от живота си и с когото виждам бъдещето си."

Към друг кадър в Инстаграм Радостина е написала на английски: "Няма нужда от думи."

Манекенката и 28-годишният футболист разкриха преди около 3 седмици, че са в очакване на първото си дете. В момента двойката се подвизава в Тула, където Костадинов играе в местния Арсенал.

Радостина бе българката, която представи страната ни на конкурса Мис Вселена през 2015 г. Тогава клип с неин мил жест обиколи света. По време на награждаването водещият обърка името на победителката и когато обяви истинската Мис Вселена филипинката Пиа Алонско Вуцбах бе толкова смутена, че не посмя да излезе напред, за да получи короната си и Радостина бе човекът, който я насърчи да отиде и да получи заслужената награда.
    
Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !