Принц Хари се учи да танцува балет от децата

04.04.2019 14:20 | Видян 1289 пъти

Принц Хари се учи да танцува балет от децата

По време на последното си посещение за каузата YMCA South Ealing, свързана с психическото здраве, Хари си намери ново хоби – балета.

Вчера принц Хари посети центъра на YMCA South Ealing във връзка с една от каузите, с които е ангажиран. Отби се и в часа по балет на малките от Лондонския западен център. Покрай урока на 4-годишните деца, той също научи няколко танцувални движения.

За да се включи в тренировката, той застана в плие и се извиси на един крак… но малките определено го направиха по-добре от него.

В новият Инстаграм профил на Хари и Меган има публикация по повода със снимки от събитието. Там бяха цитирани и думите на принца във връзка с отношението му към каузата:

“Все още продължава да съществува стигмата около психическото здраве, но нека се опитаме да променим това. Нека не спираме да си напомняме, че няма нищо лошо в това да не се чувстваме добре, нека се вслушваме повече в думите на хората. Все пак, начинът, по който-мислим, определя как се държим, как се чувстваме и как се отнасяме с другите около нас.”

Организацията е създадена през 2017 година от Кейт, Уилям и Хари и тримата активно се включват в нейното поддържане и популяризиране. Тя разпространяват повече информация по темата и предлага помощ на младите хора, които изпитват проблеми с психическото си здраве.

Снимки може да видите ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !