Бербо работи за трето бебе

03.04.2019 14:55 | Видян 1791 пъти

Бербо работи за трето бебе

Трето бебе се надява скоро да посрещне в семейството си Димитър Бербатов. Футболистът прави всичко възможно, за да се сдобие с така желания наследник.

Въпреки че двамата с Елена вече имат две дъщери - Елиа и Деа, Бербатов не се е отказал от мъжки наследник. Бербо сам се издаде какви ги вършат с любимата му, с многозначителен пост в социалните мрежи.

„Хора, каква страхотна сутрин е! Днес е страхотен ден, знаете ли защо? Две неща. Първо, накарах моето момиче да се усмихне. Знаете как! Второ, Оле Гунар Солскяер бе назначен за постоянен мениджър на Манчестър Юнайтед.”

В последните месеци Бербатов е неотлъчно до Елена в София, а двамата имат достатъчно време да работят за наследник, пише България днес.

В последните 15 години те живееха по-често разделени, а футболистът бе ангажиран от тренировки, мачове и лагери. За последно двамата се разделиха за по-дълго преди година, когато спортистът реши да играе за тим в Индия.

Кариерата му в Азия обаче не продължи дълго и той се върна в България, като по всичко личи, че не му се играе повече професионален футбол.

Дали скоро семейството ще се сдобие с още  едно дете само времето ще покаже. Митко и Елена имат вече две дъщери – на 10 и 6 години, но въпреки това Бербатов мечтае и за мъжки наследник.

Футболистът и жена му не се притесняват от годините си, за да заченат още едно дете, а самият Бербатов признава, че любимата му е прекрасна майка и е спокоен за възпитанието на дъщерите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !