Папи Ханс блокира известен тв водещ!

03.04.2019 10:05 | Видян 1511 пъти

Папи Ханс блокира известен тв водещ!

Когато в родните светски среди липсват вълнения, е достатъчно някой да сподели закачливо мнение във фейсбук, друг да побеснее и да се заформи скандал. А когато главните герои са популярни хора, купона е пълен!

В центъра на точно такъв сюжет е попаднал сега популярния ни радио и тв водещ Драго Симеонов. А в импровизираната сага главно действащо лице се оказа и Папи Ханс.

Оказа се, че наскоро Драго Симеонов, който е известен с колоритното си чувство за хумор и сполучливи шеги, явно е коментирал с усмивка някое от представянията на Папи Ханс в „Като две капки вода” и бързо си е навлекъл гнева му.

„Нямам представа защо Папи Ханс ме е блокирал, но ако го познавате, предайте му, моля, че се извинявам най-искрено, за каквото там съм го засегнал. Просто късно го видях, иначе щях още на Благовещение да го кажа”, пише в типичен стил журналистът, а под поста му заваляха кой от кой по-забавни коментари.

„Може да си направите група на блокираните и да се събирате петък вечер като новото попълнение ще започва с думите „Здравейте, казвам се Х и съм блокиран от Папи Ханс от две седмици.” После да обсъждате „Има ли живот след блокиране от Папи Ханс”, „Анализ на логическия алгоритъм на Папи Ханс относно блокиране на хора” и „Начини за справяне с ПТС след Папи Ханс блокиране”, гласи един от тях, на който Драго Симеонов влиза в стилистиката така:

„Ще вземем за почетен член и качествената литература, която също е блокирана от Папи в дебютния му роман”.

„При мен е още по-зле положението – нямам представа кой е Папи Ханс”, пък пише друг потребител, чийто думи пък съвсем ще налеят масло в явно твърде чувствителната натура на Папи Ханс.

От останалите коментари под поста става ясно, че Драго Симеонов съвсем не е единственият, когото изпълнителят е блокирал наскоро. Листата се оказа доста дълга и явно липсата на чувство за хумор и честото цупене, с които певецът предизвика доста критика и при участието си във „ВИП Брадър” преди няколко месеца, не е било инцидентно.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Няма коментари към тази новина !