Принц Уилям ще пропусне първия рожден ден на Луи

02.04.2019 17:26 | Видян 2052 пъти

Принц Уилям ще пропусне първия рожден ден на Луи

Принц Уилям ще пропусне първия рожден ден на малкия си син Луи. Причината са неотложни ангажименти, заложени в графика му.

От двореца Кенсингтън съобщиха, че херцогът на Кеймбридж ще замине на официално посещение в Нова Зеландия в края на април, а момченцето е родено на 23-ти същия месец. Има вероятност той да не бъде във Великобритания и за раждането на първото дете на брат му.

Принц Уилям ще се срещне с министър-председателя на страната от името на своята баба – кралица Елизабет Втора. Той ще почете и жертвите на терористичния акт в Крайстчърч.

Херцогът на Кеймбридж е „готов да покаже подкрепата си за града и мюсюлманската общност след тази атака, съобщи вчера премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн. Тя разкри, че съпругът на Кейт Мидълтън вече има силна връзка с Крайстчърч, защото е бил в страната след разрушителното земетресение през 2011 г.

През лятото на 2018-а по-големият син на Уилям и Кейт – принц Джордж, стана на 5 години. По-рано пък цялото семейство се събра за кръщенето на малкия Луи. Сега херцогът и херцогинята на Кеймбридж планират скромен празник, с който да отбележат първата му годинка.

Таблоидите на Острова пишат, че най-вероятно тържеството за детето ще бъде отложено до завръщането на Уилям от чужбина.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !