Модел: Роналдо искаше да спи с мен

02.04.2019 15:53 | Видян 1584 пъти

Модел: Роналдо искаше да спи с мен

Роналдо искаше да спи с мен. Това твърди Александра Мендес от Венецуела. Моделът разкри в интервю за ATV, че си писала с него по WhatsApp.

Футболистът започнал да изпраща неприлични съобщения на красавицата. Казвал ѝ, че е много секси, дори ѝ обещал, че когато я види, ще й захапе дупето.

Дали за да събере повече слава на негов гръб или заради пари, Мендес решава да покаже тяхната кореспонденция в Instagram. Малко по-късно обаче тя бе изненадващо изтрита.

Александра е категорична, че не писала на футболиста на „Ювентус“ за секс, а той я потърсил. Тя уточни, че двамата не се познават лично и след чатовете не са се срещнали. Въпреки това Роналдо ѝ намерил номера и ѝ изпратил няколко негови селфита.

Роналдо е щастлив – няма да лежи в затвора

Кристиано още не е коментирал изказването на модела. Преди ден той и приятелката му Джорджина Родригес отвориха официално клиниката за присаждане на коса, която е съвместен проект с техни партньори.

Освен върху футбола и най-новия си бизнес, спортистът се е фокусирал и върху ексклузивна линия бельо от неговата марка. Наскоро той публикува клип, в който избира различни десени заедно с екипа си.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !