Меган няма да ражда в болницата на Кейт

01.04.2019 16:43 | Видян 1394 пъти

Меган няма да ражда в болницата на Кейт

Меган Маркъл ще наруши продължила четири десетилетия традиция, като няма да роди в лондонската болница, в която са се появили на бял свят много кралски бебета, включително съпругът й принц Хари.

Херцозите на Съсекс очакват първото си дете тази пролет. Бившата холивудска актриса обаче е решила да не ражда в частното крило Линдо на болницата Сейнт Мери, която от 1977 г. се ползва с благоразположението на кралското семейство. Там принцеса Даяна роди Хари през 1984 г., а Кейт, съпругата на по-големия му брат Уилям, роди трите си деца Джордж, Шарлот и Луи.

37-годишната Меган е предпочела болница, която се намира по-близо до новия им дом в Уиндзор.

След раждането тя и британският принц Хари ще имат нов дом в резиденцията Фрогмор Хаус - част от двореца Уиндзор. Кралица Елизабет II е дала съгласието си двамата да заживеят като отделно семейство, след като обитаваха двореца Кенсингтън заедно с херцога и херцогинята на Кембридж - Уилям и Кейт.

"Понастоящем херцогът на Съсекс има отделен офис в Бъкингамския дворец, който оказва подкрепа и на херцогинята след годежа на Техни Височества през ноември 2017 година", се казва в изявлението на Бъкингамския дворец, цитирано от БТА.

Резиденцията Фрогмор се намира на територията на замъка Уиндзор, който е кралско имение от XVIII век. Вечерното тържество след сватбената церемония на Хари и Меган в Уиндзор през май миналата година се проведе във вилата Фрогмор.    

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !