Джордж Клуни бойкотира 9 хотела на султана на Бруней

29.03.2019 13:05 | Видян 2238 пъти

Джордж Клуни бойкотира 9 хотела на султана на Бруней

Джордж Клуни призова обществеността да бойкотира девет хотела, собственост на султана на Бруней, след като страната обяви, че ще всички мюсюлмани, участвали в гей секс, ще бъдат убивани с камъни от 3 април.

Хомосексуалността ще се превърне в престъпление в Бруней, където тя вече е незаконна. Законът се прилага само за мюсюлманите.

В отговор на строгия шериатски закон, който бе отлаган в продължение на четири години на фона на тежки критики, Клуни изрази мнението си относно крайния срок, призовавайки за бойкот на хотелите на султана Хасанал Болкиах.

Те са: The Beverly Hills Hotel, The Hotel Bel-Air, The Dorchester в Лондон, Hotel Eden в Рим, Le Meurice в Париж and Coworth Park във Великобритания.

"Да бъдем наясно, всеки път, когато отсядаме или провеждаме срещи в някой от тези девет хотела, влагаме пари директно в джобовете на мъжете, които избират да убият собствените си граждани за това, че са гей или са обвинени в прелюбодеяние", пише актьорът.

Клуни призна, че е посещавал повечето от хотелите, но отбеляза, че е „защото не съм си написал домашното и не съм знаел кой ги притежава“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !