Бившията на Кали: Тя е прахосница със съмнителен морал

28.03.2019 17:29 | Видян 2763 пъти

Бившията на Кали: Тя е прахосница със съмнителен морал

Фолк певицата Кали и бащата на третия й син Владимир са в люта битка за сина им Александър.

Бившата двойка не може да си подели мирно и кротко малчугана и най-вероятно двамата ще се изправят един срещу друг пред съда заради детето, писа „Уикенд”.

От близо седмица Кали и Владимир взаимно се обвиняват за разпадането на връзката им. Според изпълнителката, бившият й непрекъснато я е обиждал, наричал я неведнъж „лека жена” и подозирайки я в несъществуващи изневери.

От своя страна Влади смята, че бившата му любима търси съчувствие от страна феновете си. Туроператорът твърди, че причината за раздялата им е изневяра от страна на фолк дивата.

„Не ми е приятно да влизам в тази тема, но съм провокиран от нейни медийни изявления. Не й правят чест интервютата, които дава. Ако аз реша да говоря и кажа нещата такива, каквито са в действителност, ще стане наистина страшно...

Сигурен съм, че тя имаше връзка с друг мъж преди нашата окончателна раздяла. Кали е тази, която ме заряза и сложи край на връзката ни. Тя стана непоносима вкъщи, постоянно сърдита, недоволна. Всяка вечер се прибирах с хапче за успокояване, готов за поредната доза негативи. Мразеше ме, обиждаше ме и търсеше начин да се раздели с мен. Казваше, че с мен си е съсипала живота, имала какви ли не оферти“, заяви пред „Уикенд” Владимир.

По неговите думи изпълнителката на „Нашата система 4-4-2” не му дава детето от месеци, а той иска да комуникира и поддържа връзка с единствения си син. Битката в съда ще е точно за Александър. Кали иска най-малкият й син да остане при нея и солена издръжка за отглеждането му, но Влади твърдо отказва да дава пари на бившата си, като дори намекна, че ходи да играе хазарт с парите.

От години се мълви, че Кали пръска луди пари по казината. Туроператорът държи на своето, а именно, че фолк певицата е прахосница със съмнителен морал и не желае тя да отглежда и възпитава детето им.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Няма коментари към тази новина !