Палачинки провалиха Даниела и тя напусна MasterChef

28.03.2019 17:14 | Видян 1155 пъти

Палачинки провалиха Даниела и тя напусна MasterChef

Американски палачинки с тиква лишиха Даниела Енева от шанса да грабне голямата награда в MasterChef.

Въпреки че беше сред фаворитите в кулинарната надпревара, хоби-готвачката подцени задачата и конкуренцията си и това й коства престилката.

В първата част на елиминацията снощи състезателите трябваше да почистят тиква, да разбият белтъци на сняг и да обелят ябълка без да късат кората й за възможно най-малко време. Лора и Огнян изравниха силите, но броени секунди по-бърза беше блогърката от Добрич.

Тя се качи на балкона, а останалите трябваше да съчетаят трите продукта в перфектното ястие в рамките на един час. Гладиаторите поднесоха на журито на MasterChef три достойни и три разочароващи чинии. Шеф-готвачите Силвена Роу, Андре Токев и Петър Михалчев оцениха най-високо Сиана, Катерина и Огнян.

Красимира поднесе картофени ньоки, които трябваше да бъдат по-добре овкусени и презентирани, а хаосът преобладаваше и в готвенето, и в ястието на Таня. Даниела обаче подцени значението на елиминацията и приготви американски палачинки с два вида сладко, което се оказа фатално пренебрежение и тя напусна шоуто.

Старозагорката се раздели с колегите си с посланието, че трябва да си на първо място човек, за да можеш да си тръгнеш с достойнство.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Няма коментари към тази новина !