Ден първи на SFW: Коктейл от емоции, талант и красота

27.03.2019 13:49 | Видян 2531 пъти

Ден първи на SFW: Коктейл от емоции, талант и красота

Маги Сидерова, Галена Димова, Цвети Разложка и Мария Вачева разходиха перфектни тела по сцената на Sofia Fashion Week.

Състоя се откриването на най-грандиозното модно събитие в България. С помощта на сценографите и генералния спонсор – мебели Nurus, зала EFE на хотел Маринела бе преобразена в един пищен свят-мечта. Там многобройните гости на Sofia Fashion Week успяха да се потопят в пленителната атмосфера на събитието.

За пореден път софийската седмица на модата приветства разнообразие от български дизайнери по случай откриването на тазгодишното пролетно издание. В компанията на топ модели и VIP гости, блогъри и инфлуенсъри, световни и родни медии, се състояха атрактивни дефилета, които допринесоха за един изпълнен с вълнение и вдъхновение старт на дългоочакваното събитие.

Да уважат българската модна седмица по червения килим видяхме Miss Playmate Нора Недкова, момчетата от Murda Boyz, Прея, Гери Дончева, Жана Жекова, Христо Сираков, Мая Косева, Дони Чачова, адвокат Биляна Тончева, топ коафьора Урсула, Мадлена Иванова, инфлуенсъра Фавиол Сафери и още много други.

За една още по-стилна и луксозна атмосфера бяха изложени и няколко модели на Mini и BMW, предоставени от спонсора на Sofia Fashion Week SS 2019 – М Кар София.

Българските дизайнери, които станаха част от първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2019, ни сервираха коктейл от идеи и тенденции за пролет/лято 2019. Първи на подиума видяхме ослепителните GoTo Jewellery and Diamonds, които с неустоими благородни метали и скъпоценни камъни накараха цялата зала да заблести.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !