Bond са вече в България

25.03.2019 17:30 | Видян 1361 пъти

Bond са вече в България

Четирите виртуозни музикантки от Bond вече са на Българска земя. Таня Дейвис, Еос Чатър, Елспет Хенсен и Гай-И Уестерхоф кацнаха днес по обяд на летище София, където на VIP терминала бяха посрещнати с хляб и сола от момиче в традиционна българска носия.

Основоположничките на кросоувър стила, които първи комбинираха класическа и популярна музика, ще отбележат 20-тата годишнина от създаването си с голяма световна обиколка, част от която е и България. Първият им концерт е още утре, на 26 март, в зала 1 на НДК.

Именно в столицата те ще изсвирят за пръв път две нови свои композиции. Ще открият програмата си със световната премиера на Zadok, написана от самите тях в съавторство с известния английски продуцент Кевин Малпас. В сетлиста, съдържащ повече от 20 парчета, представящи най-доброто от световнопризнатото им творчество, попада и Panthera – втората песен, която ще има премиера в зала 1 на НДК.

Ден по-късно, на 27 март, Bond продължават към Пловдив, където ще излязат на сцената на зала С.И.Л.А. Както при всичките си посещения у нас Bond предизвикаха такъв интерес, че се наложи обявяването на нови дати. Групата не успя да смести още два концерта при тази си визита, затова ще се завърне у нас през юли. На 11 юли ще са в Летния театър на Бургас, а на 12-ти – във Варна.

В интервю за Монитор наскоро момичетата признаха, че са влюбени в родното Черноморие и дори мечтаят да го посетят за лятната си почивка.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !