Константин на колене пред Татяна

23.03.2019 09:12 | Видян 1814 пъти

Константин на колене пред Татяна

Фолк идолът Константин и колежката му с най-перфектното тяло в бранша Татяна избухнаха заедно в столичен клуб. Двамата се оказаха близки приятели и това си пролича на сцената на заведението, където си размениха ласкави думи един за друг.

В разгара на вечерта двамата направиха импровизиран дует към неостаряващата "Назад, назад, моме Калино". Двамата чалгари са известни с любовта си към народната музика. Хората им се отблагодариха с едно дълго хоро и запяха заедно с любимците си.

Коцето не спираше да хвали колежката си, че е една от най-поддържаните и красиви певици в попфолка. Най-интересното е, че и двамата са родени на една и съща дата в един месец. Татяна не пропусна възможността да издаде, че в момента подготвя нова музикална изненада към своите почитатели и се надява да надскочи успеха на последното си парче "Записано е в сърцето ми".

На края на общото им изпълнение Константин падна на колене пред красивата Татяна. Той не успя да издържи на таланта на Татяна и нейната зашеметяваща визия. Певицата от няколко месеца живее в София и все по-често може да бъде засичана в заведения или на разходка из столицата.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !