Златка забременяла в Дубай

22.03.2019 10:17 | Видян 2043 пъти

Златка забременяла в Дубай

Златка Райкова и Благой Георгиев ще стават родители. Това издадоха за "ШОУ" техни приятели, които научили щастливата новина. Влюбените гълъбчета споделили на определен брой приятели, но все още се въздържат от публичност по темата.

Още по време на участието си във "ВИП Брадър" светската двойка ясно показа, че искат да станат родители. Златка се закани, че ако имат момиче ще го кръстят на майка й Виктория. Джизъса нямал претенции към името, но много искал да има дете и от Златка Райкова.

Работата се случила по време на коледното им пътешествие в Дубай. Двамата си подариха романтична ваканция на топло, а изглежда спокойствието там им се е отразило добре и Райкова заченала първото си дете. Влюбените са на седмото небе от щастие, но не бързат да се хвалят, защото Злати все още не е влезнала в третия месец и ги тресе суеверие.

Футболната звезда е взел присърце демографския проблем на България и е решил да хвърля семето си наред. Той има две деца от първата си жена Христина - дъщеря Йоанна и син Давид, а след това и красивата Есмер му роди още един син, който кръстиха Елай.

Източник: БЛИЦ


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !