Ники Илиев обяви кастинг за новия си филм

20.03.2019 16:40 | Видян 1758 пъти

Ники Илиев обяви кастинг за новия си филм

След успеха на Живи легенди, Нокаут и Чужденецът, Ники Илиев вече е на терен за четвъртата си лента. Тя ще носи името Завръщане, обяви самият режисьор в личния му Фейсбук профил.

Както Монитор първи писа, основните локации на новия филм ще са в Пловдив, където в момента се вихри екипът на режисьора. В момента тече финалната подготовка на снимките като продуцентите издирват най-добрите места, където да се завърти камерата.

В последните дни Илиев, заедно с партньорите си - водещия на новините на Нова тв Богомил Грозев, актьора Башар Рашах и Райна Караянева обиколиха Гребната база, Небет тепе и калдаръмените улици на стария град.

В същото време част от актьорите вече репетират на маса.

Сред тях са обичайният заподозрян Любомир Ковачев и Александър Кадиев, който стана любимец на киноманите от последната реализирана лента на Илиев - Нокаут. Там актьорът и водещ на предаването Преди обед по bTV се разписа с малка, но запомняща се роля на ром и беляза един от най-смешните моменти във филма.

Към каста вече се е присъединил и младият татко Орлин Павлов, който също участва във всеки проект на блондина. Самият режисьор ще се нагърби с по-сериозно участие в Завръщане. За ролята, която ще поеме той вече се труди усилено във фитнеса, за да влезе в топ форма.

С участие най-вероятно ще се разпишат още Бойко Кръстанов и Даниел Ангелов. Нежната половина от каста обаче остава обвита в мистерия. До сега главната женска роля се поверяваше по традиция на вече бившата съпруга на Илиев – Саня Борисова.

Най-вероятно обаче в новата лента ще изгрее и нова звезда. За това намекна самият режисьор, който обяви кастинг за „жена между 22 и 29 години и мъж – около 35-40 г.“ за „основните роли“. Мераклиите могат да покажат потенциала си пред самия Ники Илиев на 28 март в Нов Театър в НДК между 10 и 16 ч.

Снимките на Завръщане трябва да започнат през май, а премиерната дата вече е фиксирана за 18 октомври.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !