Краси Радков напуска Слави

20.03.2019 14:53 | Видян 1841 пъти | Гласували 1

Краси Радков напуска Слави

Актьорът Краси Радков сериозно обмисля да напусне Шоуто на Слави и вече е провел няколко разговора с Дългия в тази посока, твърдят хора от предаването.

Комикът искал да се отдели от Трифонов по възможно най-безболезнения начин, но условията в договора му били железни. „Сави държи хората си като във феодално владение и добре си е вързал гащите юридически. Ако Радков си тръгне, е възможно да се стигне до съд“, предупреждават запознати от шоуто, пише Галерия.

Желанието на актьора да се отлюспи не е продиктувано от финансови подбуди, а било въпрос на принципи. От доста време насам Радков имал пререкания със сценаристите, които според него му измисляли скучни и тъпоумни реплики. Дебелашките шеги не се нравели дори на Слави, който по време на актьорските вечери най-малко се забавлявал на скечовете на Краси. Неодавна комикът дори бойкотира сценария и заложи на това, което умее най-добре – да импровизира.

„И аз искам Иво Сиромахов да ми някакъв хубав текст, ама…“, уж на шега подхвърли актьорът. Дългия видимо се изнерви от нежеланието на Радков да изиграе скеча и дори го замери с химикалка.

„Истината е, че Краси вече психически не издържа. Дългия често му вдига скандали заради нескопосаните скечове, а сценаристите не могат да измислят нищо по-интересно“, клатят глава запознати. И допълват, че единствената причина Радков толкова дълго да се задържи при Слави, е близкото им приятелство, което вече виси на тънък косъм.

Междувременно Шоуто на Слави живее последните си месеци в Би Ти Ви. Сигурни източници разкриват, че Трифонов няма да получи предложение за нов сезон от есента и ще се блещи на екрана само до лятото.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !