Легендарният DJ PREMIER ще прослуша български изпълнители

22.03.2009 09:00 | Видян 3775 пъти

Легендарният DJ PREMIER ще прослуша български  изпълнители

Силен интерес сред българските хип хоп изпълнители и DJ предизвика обявяването на концерта на DJ Premier на 23 март (понеделник) в столичния клуб Escape.

Организаторите Blok Entertainment получават всекидневно запитвания за срещи с един от най-големите музикални продуценти. Поради големия интерес и запитвания организаторите на концертa се ангажират със събирането на демо-записи на бг изпълнители, които след лайв-а в понеделник ще бъдат предадени на DJ Premier. Всички могат да занесат своите записи на ул. Юрий Венелин 1 магазин Blok.

Концертът на DJ Premier на 23 март (понеделник) е първият  в България. На сцената той ще излезе с едно от най-твърдите MC-та Blaq Poet. Организаторите са изключително щастливи, че успяха да включат и нашата столица в мини турнето на  Premier, което ще продължи само 7 дни. След като прекарат един почивен ден(вторник) в София Primo и Blaq Poet ще отлетят за Рим,  Дюселдорф и ще завършат  турнето си в Амстредам.

На изминалите турнета на легендарния DJ и продуцент, концертите му  предизвикват огромен интерес, като не веднъж фенофе остават извън залата поради изчерпване на билетите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Няма коментари към тази новина !