Большой Московский Цирк пристига с уникален опасен номер

19.03.2019 10:49 | Видян 1088 пъти

Большой Московский Цирк пристига с уникален опасен номер

Дългоочакваното гостуване на Большой Московский Цирк в България ще накара адреналинът на зрителите да се вдигне до максимум, защото пристига с уникален опасен номер, от който 29-годишният акробат Олег Александров едва оживява преди две години.

Трупата пристига със спектакъла „OFU – Приземяването“ и ще направи кратко турне из страната като ще играе на 21 март в Арена “Монбат” в Русе, на 24 март в „Колодрума“ в Пловдив и на 26 март в зала „Арена Армеец“ в София.

През 2017 г. по време на репетиция Олег Александров пада от 18 метра и като по чудо остава жив. „Майка ми е въздушен акробат. Когато е била бременна, тя не е спирала и на практика до петия месец да лети с мен във въздуха. А на манежа стъпих за първи път на четири години. Заедно с баща ми направихме музикален номер“, разказва Олег.

Преди две години циркът гастролира у нас с друго невероятно шоу “UFO”, което разказа историята на човека, похитен от извънземни. Програмата “OFU – Приземяването”, с която идват сега обръща сюжета наопаки и разказва за извънземно, случайно попаднало на планетата Земя.

Декорите на спектакъла също са внушителни.Освен гигантска летяща чиния, на арената ще видите огромен лунапарк, строителен кран, хиподрум, декоративен съветски цирк, Третяковска галерия и лаборатория за изследване на извънземни.

Каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, пищни костюми, авторска музика ще допълнят изживяването.

Мащабната продукция превишава 100 души - акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света - водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Основатели на "Болшой Московский Цирк" са братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни - абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им превишава 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс, двамата са режисьори на спектаклите на "Болшой Московский Цирк" .

Фен базата на “Большой Московский Цирк” е огромна - от световни рок легенди като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектаклите на трупата, когато са във Франция!

Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място. Родителите/ придружителите/ трябва да носят копие на акта за раждане на детето.

Източник: Monitor
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !