Анелия: Раснала съм в много любов

19.03.2019 10:18 | Видян 1579 пъти

Анелия: Раснала съм в много любов

Поп-фолк дивата Анелия разнищи тема, която винаги я кара да се усмихва – нейното детство. Пред Планета тв певицата разказа, че е имала щастливи детски години, въпреки че свободното й време е било ограничено.

„Расла съм в много, много любов. Но, за да съм искрена, трябва да кажа, че бях изключително отговорна и ангажирана като дете, така че моето беше полу-детство.

Докато всички деца играеха навън, аз бях на частни уроци непрекъснато, винаги съм била в движение, но пък това ме е карало да се чувствам щастлива, тъй като това, което съм правила, е било изключително приятно – музиката е живяла в мен още от самото начало“, спомня си тя.

Затова изпълнителката на „Дай ми още“ плътно подкрепя твърдението, че първите седем години са най-важни.

Анелия даде своето мнение и за музикалните награди.

„За мен наградите са нещо хубаво и това е отношение и уважение към артиста, който е дал сърцето, душата и енергията си. Но с годините съм осъзнала, че човек не е добре да търси успеха от другите. Защото наградата се дава от други хора, а няма такова нещо като “най-добрия“. Хубавото е относително понятие.

Наградата е нещо, което е обратна връзка и стимулира артиста, но не трябва да е израз на това - “Аз съм най-добрия“. Това е много, много грешно понятие и аз не харесвам, когато човек получи награда, да лети в облаците“, заяви тя.

Звездата на „Пайнер“ допълни, че не иска да печели на всяка цена и ако не го направи – не остава разочарована.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !