Радева на 3-тия ред на Златната игла

14.03.2019 13:56 | Видян 1614 пъти

Радева на 3-тия ред на Златната игла

Първата дама Деси Радева не седна на първия, а скромно се настани на третия ред на церемонията Златната игла. Тя дойде направо от летището на ревюто на Академията за мода. Пристигна, за да види новата колекция на дизайнерката Невена.

Както е известно, наред със съпругата на президента, тази година бившата половинка на Григор Димитров - Никол Шерцингер, кинозвездата Лиз Хърли и още много известни дами от двете страни на Атлантика се обличат при българската майсторка, която отлично продава и в Лондон.

Невена спечели голямата награда Златната игла в категорията Дизайнер №1 в републиката, за което и не би могло да има спор. Тя й беше връчена от Мирослав Печев - вносител на Кимбо в България. За модна къща на годината беше определена Десизо Монни, която е известен производител на мъжки облекла. Аксел Харди - специализирана марка за плетива, взе отличието за Иноватор в модата.

Радослава Лазарова, определена за най-добър млад дизайнер, взе паричната премия на Банка ДСК, връчена от нейния главен изпълнителен директор Виолина Маринова. За цялостно творчество призът е за София Борисова - Романтика фешън, която отпразнува 25 г. в индустрията на стила.

Поля Миланова е №1 в булчинската дивизия. В публиката най-много погледи събра легендарният световен топмодел от 90-те години Албена Петрова, облечена в уникална рокля на Куриел - италианската къща, която е гвоздеят в програмата на предстоящата Софийска модна седмица в Маринела.

Тя се радваше на компанията на Жени Калканджиева в отлична форма и на облечената в червено Юлияна Дончева, придружена от съпруга си Станислав Недков. На подиума блестеше легендарната Мис България Ромина Тасевска, която изглежда феноменално, макар и майка на 3 деца.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !