Алекс Петканова и Антония Петрова с лудо женско парти

12.03.2019 13:39 | Видян 2249 пъти

Алекс Петканова и Антония Петрова с лудо женско парти

Двете дами, които неотдавна станаха майки, се озоваха в епицентъра на най-бляскавото  парти в София.

За  Алекс и Антония това беше своеобразно завръщане в нощния живот. Елегантни, стилни и шумни, те бързо се превърнаха в център на внимание. Алекс  изненада всички присъстващи с атрактивен стайлинг, състоящ се от градска пижама от сатен и златна корона. Антония от своя страна бе заложила на къса рокля и високи кубинки.

И двете обаче демонстрираха перфектни форми, макар да станаха майки преди около 40-50 дни. Очевидно татковците на Габриел и Благовест са поели грижите за тях, за да може Алекс и Антония да отбележат международния ден на жената. И двете отбелязаоха в свои постове в социалните мрежи, че половинките им се грижат изключително много за своите наследници.

Следващото голямо дамско парти в Бедрум ще бъде на 22 март(петък). Вечерта Ladies Friday се очертава повече от запомняща се. Тогава всички момичета в клуба ще се радват на серия комплименти, като безплатен вход, коктейли и подаръци.

Идеята е вдъхновена, от легендарните купони в Ню Йорк, където стартира традиция, всеки петък клубовете да бъдат пълни основно с женски компании. Специално за партито в София ще пристигнат и култовите румънски танцьорки Даниела Елла и Роберта Лов. Само за кратко време те се превърнаха в  любимки на нощна София.     


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !