Блатечки се връща с нов сериал

12.03.2019 11:21 | Видян 1097 пъти

Блатечки се връща с нов сериал

Нов драматичен сериал се задава на хоризонта, в чиято главна роля влиза неподражаемия Христо Мутафчиев, както „Монитор“ първи писа. Със старта на снимките, които ще текат от март до май основно в София, започнаха да се появяват и нови известни имена към каста.

С роля в поредицата, чието работно заглавие е „Ягодова луна“, ще се разпише Асен Блатечки. Лошото момче на българското кино от дълго време се беше отдръпнал от малкия екран и се беше отдал на новото си амплоа на режисьор, както и на първата си любов – театъра.

Той ще застане рамо до рамо със звездата на Народния и всеобщ любимец Деян Донков. Зрителите няма да имат достатъчно време да забравят силния образ на Кико, в който Александър Сано влезе за мини-сериала „Денят на бащата“ по БНТ, и ще го видят в съвсем различна светлина, в новия проект на Нова телевизия.

Преди време Христо Мутафчиев надигна завесата за новия си герой като го описа като „няма да е най-добрият човек, когото познаваме“. За сюжета пък разказа, че ще е жанр, подобен на „Откраднат живот“ – романтична сага или драма, но главните действащи лица няма да са лекари, а от съвсем друго съсловие. Оказва се, че историята ще се върти около пожарникари – идея, доста успешно експлоатирана в Америка.

Единственото известно дамско присъствие към момента е Йоана Буковска, която се разписа с основна роля в първите сезони на „Откраднат живот“ и с малко, но запомнящо се появяване в „Денят на бащата“.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !