Кой-кого ще удуши в прегръдката ГЕРБ-ДПС

11.03.2019 17:11 | Видян 1664 пъти | Гласували 1

Кой-кого ще удуши в прегръдката ГЕРБ-ДПС

ГЕРБ и ДПС са известни като партиите, прегръдката с които води до удушаването на партньора. Проблемът е, че досега двете не се бяха прегръщали взаимно, а както вече публично стана ясно, го правят в момента и така изниква въпросът – кой-кого?!

По-слабите дуетни половинки на двете партии в управленията им като НДСВ и Реформаторския блок, не броим изобщо малчугани като Яне, Ковачки и тем подобни, отидоха в политическото небитие. Със 127-годишната си закалка БСП аха да предаде Богу дух при Миков, ала оцеля...

На пръв поглед, с цялата драма и големия срам около опрощаването на данъците за Мюфтийството, което дължи 8 млн.лв. на всеки от нас като данъкоплатци, при 30 млн.лв. годишни приходи само от наеми на имоти, без да броим щедрата и нагла помощ от турската държава, от фондации от Саудитска Арабия и други страни с опасно радикален ислям, засега прави прегръдката по-силна от страна на ДПС.

Особено при отвратителното съвпадение на цялата история на това абсолютно незаконно опрощаване с 35-годишнината от атентата срещу вагон Майки с деца на гара Буново, съзнателно осъществен покрай Деня на жената и майката от хора, които бяха афиширани ислямисти. Нещо, което – без доза национализъм, от чисто човешка гледна точка, е отвъд всякаква нормалност и разбирания, включително на собствената им мюсюлманска религия и нейните здрави представи за добро и зло.

Ще прощавате, но така не бива!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !