Бийбър към фенове: Молете се за мен

12.03.2019 10:01 | Видян 1427 пъти

Бийбър към фенове: Молете се за мен

„Само искам да ви държа в течение с надежда, че се вълнувате от това, което преживявам. Доста ми е трудно“. Това написа Джъстин Бийбър в Instagram, с което притесни феновете си. Певецът признава в емоционалния пост, че има разклатена психика.

Съпругът на модела Хейли Болдуин е публикувал своя снимка с мениджъра си Кание Уест и Емоционалното съобщение на певеца в Instagram е придружено от снимка с мениджъра си Скутър Браун и рапъра Кание Уест.

„Чувствам се откъснат и странен... Винаги се възстановявам, затова не се притеснявам, но ми се прииска да се обърна към вас, за да се молите за мен“, продължава текстът на любимеца на хиляди тийнейджъри.

„Ще се справиш. Ще се моля за теб!“, написа последователка на Бийбър под посланието му.

Според световните медии, Джъстин Бийбър страда от депресия.

Певецът плануваше да вдигне сватба с Хейли в началото на март, когато имаше рожден ден. Двамата обаче отложиха събитието под претекст, че не смогват с приготовленията. Сега фенове се усъмниха, че може би причината е влошеното му психично здраве.

Според източник на „Metro“, г-жа Бийбър прави всичко възможно, за да помогне на 25-годишния изпълнител да си стъпи отново на краката и е готова да изчака колкото трябва за сватбата.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Няма коментари към тази новина !