Кийт Флинт имал тайна връзка

11.03.2019 12:24 | Видян 1171 пъти

Кийт Флинт имал тайна връзка

Певецът Кийт Флинт е имал връзка с майката на три деца Файе Келби почти до смъртта си. 49-годишният певец излиза повече от 2 години с нея и макар двамата да се разделили седмици преди самоубийството му, поддържали връзка до последния момент. Двамата се запознали чрез близки приятели в Есекс.

„Файе е съсипана. През последните две години Кийт бе огромна част от живота ѝ и тя го обожаваше. Разделиха се, защото тя трудно преживяваше цялото това време, в което бяха далеч един от друг заради неговите ангажименти.

В момента ѝ се иска да е знаела колко нещастен е бил той и какво му се е въртяло в главата. Но истината е, че Кийт беше решил да сложи край на всичко още преди седмици“, сподели близък до звездата пред The Sun.

Файе, която има собствена дерматологична клиника бе забелязана обляна в сълзи миналата седмица, но отказа да коментира. Татуираният изпълнител, който стана известен в средата на 90-те като фронтмен на групата „Продиджи“ бе женен за японската диджейка Мауми Каи. Двамата се разделиха преди 3 години.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !