Цветелина Грахич заприлича на Благо Джизъса

08.03.2019 14:58 | Видян 2676 пъти

Цветелина Грахич заприлича на Благо Джизъса

Бившата беквокалистка на Слави Трифонов се е превърнала в женския вариант на татуирания от главата до петите Благой Георгиев-Джизъса.

Цветелина Грахич е задминала по брой на рисунките по тялото си и най-големите маниаци по татусите.

Певицата е типичен пример за това как славата и парите могат да променят до неузнаваемост едно срамежливо момиче и да го превърнат в карикатура. Преди да попадне в Шоуто на Слави, Грахич е била съвсем обикновена тийнейджърка, без нито един татус, с черна коса и без каквито и да било подобрения, пише Уикенд.

Преди 9 години, когато Цветелина е била едва на 19, се яви на кастинг в Гласът на България. Гласовитата певица отпадна на втория кръг. Това обаче се оказва преломна точка в живота й. Слави Трифонов я забеляза и я покани да стане част от Ку-ку бенд. Грахич не се колебала и веднага приела. И така започнала шокиращата й трансформация.

Цветелина се нашари с над 40 татуса, увеличи гръдната си обиколка и наблъска устните си с хиалурон. Постепенно певицата драстично се втали и достигна критичните 40 кг. Прическите й всяка седмица бяха различни, а от брюнетка Грахич се превърна в блондинка. Най-фрапиращата промяна в прическата й бе, когато обръсна половината си глава нула номер.

Слави Трифонов често й се караше за картинките по нея, скастряйки я, че заради многобройните си надписи е заприличала на ходещ вестник.

След като напусна забавното шоу, за да прави солова кариера, Цветелина се развихри и още повече се нашари. На този етап обаче не е успяла да направи хит, а за капак Дългия й забрани да изпълнява песните, които е създал за нея Ку-ку бенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !