Отново арестуваха R. Kelly

08.03.2019 12:26 | Видян 803 пъти

Отново арестуваха R. Kelly

Певецът R. Kelly отново се озова зад решетките. Броени дни след като плати гаранция от 100 000 долара за да излезе от затвора, той отново бе арестуван в Чикаго.

Този път носителят на Грами е с оранжев гащеризон не заради обвиненията в сексуално посегателство, а защото не е платил детска издръжка в размер от 161 000 долара. Това твърди майката на трите му деца и негова бивша съпруга - Андреа Ли.

В сряда музикантът беше задържан, когато се яви по делото във връзка с неплащане на сумата, която трябвало да послужи при отглеждането на Джоан, Джей и Робърт, които са на 21, 19 и 17 години.

Той трябва да заплати сумата преди 13 март, за когато е насрочено следващото заседание по делото.

Това е вторият арест за Кели през последните две седмици. На 22 февруари той бе задържан по обвинение за извършване на 10 сексуални посегателства срещу четири лица, три от които ненавършили пълнолетие.

Часове преди ареста, изпълнителят на I Believe I Can Fly заяви в интервю за телевизия Си Би Ес, че не е извършвал деянията, за които е обвинен.

"Опитвам се да имам връзка с децата си и не успявам! Всички вие просто не искате да повярвате в истината. Всички вие не искате да вярвате. Това не е вярно! Това е безсмислено! Защо трябва да държа в подчинение тези жени! Техните майки и бащи ми казаха: ще разбием кариерата ти", заяви R. Kelly в същото интервю.

Той обвини родителите на една от потърпевшите - 23-годишната Джослин Савидж, че са му "продали" дъщеря си.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !