Галена ще пее сватбата на Цеци Красимирова

09.03.2019 10:03 | Видян 5049 пъти

Галена ще пее сватбата на Цеци Красимирова

Само роднини и приятели ще присъстват на сватбата на Цеци Красимирова.

Не Азис, както първоначално се предполагаше, а Галена ще е звездата, която ще забавлява гостите на пищното сватбено тържество на Цеци с нейния любим Майкъл Струмейтис. Изпълнителката от „Пайнер” обаче ще бъде там не като гост, а на работа. Тя ще излезе на сцената, ще изпълни няколко парчета и ще си тръгне, издадоха източниците на „Уикенд”.

От популярните български лица единствено Мариан Кюрпанов има покана за тържеството. Двамата с Цеци станали близки още когато стартирали кариерата си на модели преди повече от 20 години. Оттогава поддържали отношенията си и до ден днешен били като брат и сестра. Преди години се говореше, че са имали и интимна връзка, но според заопонати това не отговаря на истината.

Самата моделка преди дни излезе с официално обръщение, с което опроверга слуховете, че е изпратила покани на Азис и Ивайла Бакалова. „Тя никога не е била близка с Азис. Не се е карала с него, просто се познават, но не поддържат връзка”, обясни пред „Уикенд” приятел на моделката.

С Ивайла Бакалова положението било същото. Според информация на вестника, Цеци е била изключително близки не с бившата Мис България, а по-скоро със сестра ѝ Божидара. Официалната версия гласи, че отношенията им охладнели, когато бъдещата булка се преместила да живее в Испания.

Заради разстоянието, което ги дели, приятелките постепенно спрели да общуват и към момента нито се срещат, нито се чуват по телефона. Има обаче и друга любопитна подробност около края на тяхната близост. Майкъл, за когото Цеци ще се омъжва, имал връзка с нея още преди години. След като живеят заедно 2 години обаче се разделят и той завърта афера с Божидара.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Няма коментари към тази новина !